Archieven

Een historiek van onze evenementen

Archief oktober 2015

WINE DISCOVERY DAYS


Op zondag 18, maandag 19 en dinsdag 20 oktober (telkens tussen 13u00 en 19u00) verwelkomen we je graag op onze Wine Discovery Days in de kelders van Chacalli Fine Wines. 

Deze zijn te vinden in de Generaal Belliardstraat en dus niet in onze winkel! Onze winkel zal immers gedurende deze dagen uitzonderlijk gesloten zijn.

We bieden je in een uniek kader verscheidene referenties ter degustatie, verticale tasting van onze toppers, dagelijks om 14u30 blind tasting en voorts deskundig advies en rondleiding van onze wijnconsulenten en wijnbouwers. Bovendien geniet je van uitzonderlijke voorwaarden op alle bestellingen geplaatst tijdens deze Wine Discovery Days. 

Vergeet ten slotte bij aankomst niet te vragen naar je sleutel waarmee je kan trachten onze wijnkluis te kraken!

Gelieve je aanwezigheid even te bevestigen voor 2 oktober aan sarah@chacalliwines.com, met indicatie dag en aantal personen.

 

TE ONTDEKKEN: COL DE BLISS & PIGNOLO - LA TUNELLA


La Tunella is gevestigd in de “Colli Orientali Del Friuli” - regio in Noordoost Italië, vlakbij de grens met Slovenië. Het familiebedrijf startte kleinschalig in de jaren ’60, maar groeide onder het leiderschap van kleinzonen Massimo en Marco uit tot een speler van wereldformaat.

Vandaag biedt La Tunella een indrukwekkend wijnscala aan, met internationale druivensoorten als de Sauvignon Blanc en de Pinot Grigio, maar ook zeldzame lokale variëteiten als de pittige Friulano en de floraal aromatische Ribolla Gialla. Chacalli voert al geruime tijd een mooie selectie van dit grootse maar tegelijkertijd kleinschalige wijnhuis. Een selectie die uitermate de moeite loont om te komen ontdekken in onze Vinotheek of via onze vertegenwoordigers bij u in de zaak. Bovendien nu uitgebreid met de expressieve witte Col de Bliss en de volle, mooi gebalanceerde rode Pignolo

 

Momenteel zijn er geen evenementen gepland.

Wijnhuizen

Laat ons u meenemen op een wijnontdekkingsreis rond de wereld


Lees verder

Catalogus

Op zoek naar een geschikte wijn? Onze catalogus kan u zeker helpen bij het zoeken naar de wijn die bij u past.

Lees verder

Winkel

Wij stellen u heel graag persoonlijk ons gamma wijnen en luxury gifts voor in onze sfeervolle vinotheek.

Lees verder

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze degustatiedagen, nieuwe leveringen, vermeldingen, ... .

Lees verder